My Playlist!

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Ας κάνουμε μια Νέα Αρχή!☺

Γεια σε όλες...και πάλι! Επιτέλους φτάσαμε στις 1000 προβολές!!! Ξέρω ότι δεν είναι καθόλου πολλές, αλλά όλοι από κάπου πρέπει να ξεκινάμε! Στο θέμα μας τώρα! Αυτή η ανάρτηση δεν είναι ακριβώς ανάρτηση, αλλά ειδοποίηση! Λοιπόν εδώ μερικά πραγματάκια που πιστεύω πώς θα έκαναν το blog καλύτερο...



1.ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΊΟΥ:
Πρώτα από όλα, οι προβολές της σελίδας καλό είναι να αυξηθούν! Για να έχει μεγαλύτερη επισκεψημότητα το blog, μπορείτε να το συστήνετε και σε φίλες σας από 9-18 χρονών! Θα το εκτιμούσα πολύ και αυτό θα με βοηθούσε να συνεχίσω το blogging!

2.ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:
Σχετικά με τις αναρτήσεις...Θα ήθελα στα σχόλια να μου γράφετε θέματα για να γράφω για να μην ξεμένω ποτέ!

3.ΣΧΟΛΙΑ:
Αυτό νομίζω πώς είναι δεδομένο! Απλά θα σας παρακαλούσα να γράφετε σχόλια!!! Να μου λέτε αν σας άρεσε μια ανάρτηση ή αν σας δυσαρέστησε! Αλλιώς είναι σαν να τα γράφω για τον εαυτό μου και θα με κάνει να παρατήσω το blogging στο τέλος!

4.ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
Κάτι παρόμοιο με τα σχόλια! Μόλις διαβάσετε μια ανάρτηση, βαθμολογήστε την! Είναι πολύ απλό, μα τι λέω, πάναπλο!!! Απλά πάτε εκεί που λέει "Αντιδράσεις"  και πατάτε μια από τις 3 επιλογές που σας δίνονται!!! Με αυτή την τακτική, θα καταλαβαίνω ότι υπάρχουν αναγνώστες που ενδιαφέρονται και θα το εκτιμήσω πολύ!!!

5.ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
Για να αποκτήσει το blog μεγαλύτερο "κοινό", θα σας παρακαλούσα να παίρνετε μέρος σε ψηφοφορίες, διαγωνισμούς κ.λπ. που οργανώνει το blog! Μην ξεχνάτε να γίνετε μέλη! Η συμμετοχή είναι πολύ σημαντική (όπως όλα τα άλλα, άλλωστε :)! )

6.SISTER BLOGS:
Τα Sister Blogs ή αλλιώς "Αδελφικά Μπλογκ" που διαθέτει κάθε μπλογκ (σχεδόν) είναι κάτι που αυξάνει όχι μόνο τις προβολές του δικού μου μπλογκ, αλλά και τις προβολές των δικών σας!!! Για αυτό αν έχετε μπλογκ, ζητήστε μου να σας το βάλω στα Sister Blogs του δικού μου! Προσοχή: Αν προσθέσω το blog σας στα Sister Blogs , θα πρέπει να ανταποδώσετε!



 
___________________________________________
 
Αυτή ήταν η ανάρτηση για...τώρα τουλάχιστον! Ελπίζω να δείξετε κατανόηση και να προσπαθήσετε μαζί μου για το καλύτερο! Πολλά φιλιά!


 

4 σχόλια:

  1. Όχι μην σταματησεις το μπλοκινγ!!Είμαστε μαζί σου!!<333

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο που έγτασες στις 1000 προβολές, σου ευχομαι να αυξάνονται συνεχώς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ! Ξέρω ότι δεν είναι καθόλου πολλές, αλλά ελπίζω να αυξηθούν! Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη!

      Διαγραφή