My Playlist!

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Μάσκες προσώπου...από τα χεράκια σας!

Γεια σας! Στη σημερινή ανάρτηση θα σας δείξω πώς να φτιάξετε μόνες σας...χειροποίητες μάσκες ομορφιάς! Πώς; Εύκολο! Για να αρχίζουμε σιγά - σιγά...! :)

Υ.Γ.: Πριν βάλετε οποιαδήποτε μάσκα, καλό είναι να κάνετε έναν καθαρισμό προσώπου, χρησιμοποιώντας κάποιο σαπούνι προσώπου ή μερικές σταγόνες λεμονιού!



 
Μάσκες Ομορφιάς, μόνο για εσάς!

 

1. Η γρήγορη μάσκα!
 
Υλικά:
1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος (πλήρης σε λιπαρά)
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 γρ. (περίπου 1/5 κουταλάκι του γλυκού) σόδα μαγειρικής
 
Εκτέλεση:
Ανακατέψτε αρχικά τη μαγειρική σόδα με την κρέμα γάλακτος μέχρι να έχετε μια υφή που να μοιάζει αφρό ξυρίσματος. Στη συνέχεια προσθέστε το μέλι και ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε ομοιογενές μίγμα. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο και στο λαιμό για 20 λεπτά. Πολύ γρήγορη προετοιμασία, πολύ γρήγορο αποτέλεσμα: σε 20 λεπτά θα έχετε ένα βελούδινο αποτέλεσμα! Χρησιμοποιήστε τη όσο συχνά θέλετε!
 
 
 Αποτέλεσμα εικόνας για καρδια αγαπης με τα χερια
 
 
 
2. Μάσκα για βελούδινο δέρμα...
 
Υλικά:
½ ώριμη μπανάνα
½ ώριμο αβοκάντο
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο αγγούρι
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
 
Εκτέλεση:
Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και αφήνετε μέχρι να έχετε ομοιογενές μίγμα. Απλώνετε μια πλούσια στρώση μάσκας στο πρόσωπο και στο λαιμό και αφήνετε για 30 λεπτά. Ξεπλένετε τη μάσκα με χλιαρό νερό και στο τέλος ρίχνετε λίγο κρύο νερό στο πρόσωπό σας.
 
Πηγή:http://www.dietup.gr
 
 
 
________________________________________
 
 
 
 
 Για τα κορίτσια που ταλαιπωρούνται από τα στίγματα... ;)
 
 
 
1. Ξύσε μια ωμή πατάτα και στη συνέχεια τρίψε τη για 15 λεπτά στο πρόσωπό σου, στη μύτη σου, τα μάγουλά σου και το πιγούνι σου για να αφαιρέσεις τα μαύρα στίγματα. Άστη να στεγνώσει και στη συνέχεια ξέπλυνε το πρόσωπό σου.

2. Μια θεραπεία για τα μαύρα στίγματα είναι  πάστα από φύλλα κόλιανδρου και σκόνη χρυσόριζας .

3. Αν θέλεις να ξεφορτωθείς τα μαύρα στίγματα από τη μύτη δοκίμασε να τρίψεις την περιοχή με σπασμένα αμύγδαλα και besan (αλεύρι από ρεβίθια)
Αποτέλεσμα εικόνας για beauty quotes tumblr
4. Για καθαρισμό προσώπου μπορείς να δοκιμάσεις να τρίψεις απαλά το πρόσωπό σου με μερικές σταγόνες λεμόνι ανακατεμένες με μία κουταλιά ζάχαρη. Αυτό θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα και τα μαύρα στίγματα αφήνοντας το δέρμα σου καθαρό.

5. Μια από τις καλύτερες θεραπείες είναι μια μάσκα με σκόνη βρώμης και ροδόνερο που θα την αφήσεις για 20 λεπτά.

6. Μια μάσκα με μαγειρική σόδα ανακατεμένη με νερό είναι μια ακόμα θεραπεία για τα μαύρα στίγματα. Αφήνεις για 25 λεπτά και ξεπλένεις με ζεστό νερό.

7. Το να απλώσεις μέλι στο πρόσωπό σου επίσης μπορεί να βοηθήσει να απαλλαγείς από τα μαύρα στίγματα.

8. Μια μάσκα με μέλι και σπασμένα αμύγδαλα μπορεί να βοηθήσει να καθαρίσει το δέρμα σου και να τραβήξει όλους τους ρύπους από το πρόσωπό σου.

9. Ένα εύκολο σπιτικό γιατροσόφι για να αφαιρέσεις τα μαύρα στίγματα είναι μια μάσκα με 2 κουταλιές γιαούρτι και μία κουταλιά λεμόνι.

Αποτέλεσμα εικόνας για beauty quotes tumblr10. Αν έχεις μαύρα στίγματα σε δύσκολα σημεία όπως οι πτυχές της μύτης μια καλή συνταγή για σένα είναι να ανακατέψεις μερικές σταγόνες λεμόνι και μερικές σταγόνες ελαιόλαδο και να το βάζεις στα σημεία με μαύρα στίγματα. Να το κάνεις καθημερινά για να τα ξεφορτωθείς!

11. Αν το δέρμα σου είναι πολύ λιπαρό μπορείς να δοκιμάσεις να ξεπλύνεις το πρόσωπο σου μια φορά την ημέρα με αλατισμένο νερό, που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τη λιπαρότητα.

12. Η απολέπιση είναι ένας απλός τρόπος να ξεφορτωθείς τα μαύρα στίγματα μιας και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζει τους πόρους.

13. Μία λοσιόν με μέλι, χυμό λεμονιού και μια πρέζα μαγειρική σόδα είναι από τις καλύτερες σπιτικές θεραπείες.

14. Αν η περιοχή είναι πρησμένη μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις οδοντόκρεμα και να τρίψεις την περιοχή μαλακά. Αυτό θα βοηθήσει με τη λιπαρότητα και το πρήξιμο.

15. Βάλε πολτοποιημένη ντομάτα στα σημεία που έχεις μαύρα στίγματα και άφησε το να δράσει για 20 λεπτά. Μετά ξέπλυνε με νερό.
Αποτέλεσμα εικόνας για beauty quotes tumblr
16. Ζέστανε μια μικρή πετσέτα και τοποθέτησε τη στο πρόσωπό σου για 10 με 15 λεπτά. Η υγρασία από την πετσέτα θα ανοίξει τους πόρους του δέρματός σου και θα ξεφορτωθείς τα μαύρα στίγματα.

17. Ο ατμός είναι ακόμα μία θεραπεία που μπορείς να κάνεις εύκολα και ανέξοδα, μιας και ανοίγει τους πόρους του δέρματός σου, καθαρίζει τη βρωμιά και βοηθάει στο να ξεφορτωθείς τα μαύρα στίγματα.

18. Χτύπα ένα ασπράδι αυγού και πρόσθεσε μία κουταλιά μέλι και άπλωσε το  μείγμα στο πρόσωπό σου για 20 με 30 λεπτά.

19. Για να προλάβεις αλλά και για να ξεφορτωθείς τα μαύρα στίγματα σου προτείνουμε καθημερινές πλύσεις με ροδόνερο.

20. Μια μάσκα με χυμό λεμονιού και σκόνη κανέλλας για 20 λεπτά μπορεί να σε βοηθήσει με τα μαύρα στίγματα. Αυτό θα δουλέψει σαν απολέπιση.

Πηγή: http://www.ediva.gr
 
________________________________________
 
 
Γενικά...
 
 
 
1. Απλώστε στο πρόσωπό σας ένα μείγμα τριμμένων αμυγδάλων, βρώμης, μελιού και γιαουρτιού για 10-15 λεπτά και ύστερα αφαιρέστε το με χλιαρό νερό. Θα νιώσετε το δέρμα σας δροσερό και πολύ απαλό.

2. Το μέλι είναι από μόνο του μία μάσκα ομορφιάς. Απλώστε λίγο μέλι στο πρόσωπο και τον λαιμό σας και αφαιρέστε με κρύο νερό.
Αποτέλεσμα εικόνας για beauty quotes tumblr
3. Αν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή, τότε ένα μείγμα από σταφύλια, αβγά και λεμόνι είναι ό,τι πρέπει για εσάς. Εφαρμόστε το στο πρόσωπό σας για 15 λεπτά και αφαιρέστε το με κρύο νερό.

4. Με μία κουταλιά της σούπας αλεσμένα καρύδια, μέλι και χυμό λεμονιού έχετε ένα τέλειο scrub που θα απαλλάξει το πρόσωπό σας από τα νεκρά κύτταρα.

5. Ταμπονάρετε το πρόσωπό σας με λίγο γάλα, αφήστε το για 15 λεπτά να στεγνώσει και θα απομακρύνει την λιπαρότητα από το πρόσωπό σας.

6. Δύο κουταλιές κουρκουμά σε σκόνη αναμεμιγμένες με λίγο χυμό πορτοκαλιού μπορούν να δώσουν στο πρόσωπό σας λάμψη και φρεσκάδα. Απλώστε για 20 λεπτά και αφαιρέστε το με κρύο νερό.

7. Αναμιγνύοντας ξηρή φλούδα πορτοκαλιού που έχετε κάνει σκόνη με γάλα, μπορείτε να κάνετε την επιδερμίδα του προσώπου σας εξαιρετικά απαλή. Απλώστε για 25 λεπτά και ξεβγάλτε με χλιαρό νερό.
Αποτέλεσμα εικόνας για beauty quotes
8. Ανακατέψτε τον κρόκο ενός αβγού με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού. Αφαιρέστε το με κρύο νερό μετά από 15 λεπτά. Κάνει θαύματα για την ξηρή επιδερμίδα.

9. Τρίψτε ένα κομμάτι παπάγιας ή μπανάνας στο πρόσωπό σας για 15 λεπτά σε καθημερινή βάση. Θα δείτε μεγάλη αλλαγή στην υφή της επιδερμίδας σας.

10. Αν θέλετε το δέρμα σας να λάμψει, αρκεί να απλώσετε ένα μείγμα από μέλι και γάλα στο πρόσωπό σας και να το αφαιρέσετε με κρύο νερό μόλις στεγνώσει.

Πηγή: http://www.boro.gr

________________________________________

Ελπίζω να σας άρεσε η ανάρτηση & φυσικά να σας βοήθησε! Τα λέμε την επόμενη φορά όμορφες!

 

2 σχόλια: