My Playlist!

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Πιστεύεις πώς είσαι άσχημη & ασήμαντη;

Πιστεύεις πώς είσαι άσχημη και ασήμαντη; Για μισό λεπτό! Γιατί είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου; Υπάρχει λόγος; Ε όχι, δεν υπάρχει! Όλος ο κόσμος έχει ελαττώματα μα ΚΑΙ προτερήματα! Δεν με πιστεύεις; Διάβασε την νέα μου ανάρτηση και θα πειστείς. By the way, δες και μερικά tips για να ανακαλύψεις καλύτερα τον εαυτό σου!

Πηγές: Βιβλίο - Ζήτω τα κορίτσια/Δικές μου εμπειρίες


1)Βρες τι σε κάνει να πιστεύεις κάτι τέτοιο (π.χ. ο χαρακτήρας σου, η εμφάνισή σου κλπ.).

2)Μόλις το βρεις, σιγουρέψου εάν αυτό που πιστεύεις είναι αλήθεια (ρώτα τους γύρω σου).

3)Αν δεν είναι αλήθεια, μπορείς να σταματήσεις να ανησυχείς! ☺☻☺

4)Αν όμως είναι αλήθεια, μην απελπίζεσαι! Προσπάθησε να βρεις τα + και τα - του χαρακτήρα σου και διόρθωσέ τα (βρες και σε τι είσαι καλή).

5)Σαν βοήθεια, πάρε ως παράδειγμα κάποιον/κάποια που θεωρείς πώς είναι καλό παράδειγμα για να τους μοιάσεις (με μέτρο όμως ☺!).

6)Θα σου κάνει πάρα πολύ (τιτανοτεράστιο) καλό, το να ασχοληθείς με κάποιο σπορ, με τον χορό (προσωπική πείρα) ή με κάποια άλλη ψυχαγωγική δραστηριότητα! Μπορείς βέβαια αν δεν είσαι και πολύ...αθλητικός τύπος, να ασχοληθείς με κάτι άλλο που σου προκαλεί ενδιαφέρον, όπως να διαβάζεις βιβλία, να γράφεις ιστορίες ή ακόμα και να έχεις το δικό σου blog!

7)Μόλις καταφέρεις να αλλάξεις (έστω και λίγο) προσπάθησε να δεις αν άλλαξε και η γνώμη των άλλων για σένα! Θα τα καταφέρεις!


Ελπίζω να σας άρεσε η ανάρτηση! Περιμένω τα σχόλια σας!♥
 

4 σχόλια: